Interieurontwerp

Verhuizen of verbouwen? Beide begint met een interieurontwerp. Wij ontwerpen verassende, heldere, functionele en ruimtelijke plannen. Met onze focus op renovatie, verbouwen en turn-key interieurontwerp bieden wij maatwerk voorafgaand en tijdens jouw verbouwing. Met toewijding en aandacht werken wij plannen uit tot in het kleinste detail. Zo streven wij naar perfectie en zoeken we naar verassende oplossingen. Onze kracht ligt bij de puzzel van de indeling waarbij de complexiteit van interieur, bouwkundige mogelijkheden en regelgeving tot op de millimeter samenkomen.

Indeling

De start van elk interieurontwerp is de indeling. Welke functies wil je en wat is de ideale locatie hiervan. Tijdens een startgesprek interviewen we je over je dagelijkse route, je must-haves en grootste woonwensen. Met deze feedback gaan we schetsen op de bestaande situatie.

"onze kracht ligt bij het puzzelen op indelingen waarbij de complexiteit van interieur, bouwkundige mogelijkheden en regelgeving tot op de millimeter samenkomen."

Kleur en Materiaal

Kleur en materiaal zijn de hoofdbestandelen voor een interieur. Ze bepalen de look and feel. Wanneer kleuren en materialen op elkaar zijn afgestemd ontstaat er rust en helderheid.

"Wij ontwerpen verassende, heldere, functionele en ruimtelijke plannen"

Verlichting

Verlichting moet zowel efficient als sfeebepalend zijn. Het juiste licht op de juiste plekken. De kracht is het creeeren van een interessant spel tussen licht en schaduw dat de gewenste sfeer brengt.